Gott Nytt År 2018!

gott nytt år featured

2017/18 är det första Nyåret för johannaelisabet.com, eftersom bloggen, som den ser ut idag, lanserades i mitten av december. Själv älskar jag verkligen den här tiden på året och skulle helst stanna kvar i en liten rosa, festive bubbla betydligt längre än till Tjugondag Knut.

Hoppas att du som läser detta har det bra under långhelgerna, med ledighet och kvalitetstid tillsammans med nära och kära, och/eller med dig själv (själv satsar jag på det senare). Om du behöver inspiration angående champagne eller andra drycker, eller kanske några tips på godis och efterrätter eller vegetariska och veganska recept, så hittar du det genom att klicka på respektive länk ovan. Hur som helst, ett riktigt Gott Slut och ett Gott Nytt År 2018 tillönskar jag alla läsare, följare, familj och vänner. Ta hand om varandra och njut av firandet!

Foto: Johanna Bergström

Författare: Johanna Elisabet

Johanna Elisabet Bergström är en Stockholmsbaserad skribent, journalist och resebloggare. Utöver resor arbetar hon bland annat med ämnen som skönhet, hälsa, dryck, mat, design och inredning. På sin fritid älskar Johanna att resa, springa långdistans och läsa, gärna nordiska kriminalromaner.

2 reaktioner till “Gott Nytt År 2018!”

 1. Gott Nytt År finaste Johanna!

  Skall bli så kul att följa din nya fina blogg!

  Ses in på det nya året!

  Kram/Petra

  1. Tack så jättemycket och detsamma till dig! Hoppas att du och Marko får en underbar kväll och en mycket bra start på 2018. Ser fram emot att följa dig också på dina äventyr.

   Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *