God Jul till alla läsare och följare!

god jul käthe wohlfahrt

2017 blir den första Julen med johannaelisabet.com, eftersom bloggen, i dess nuvarande form, lanserades i mitten av december. Stort tack till alla ni som läser och följer mig här och till er som har peppat och inspirerat mig till att komma igång.

Och till er alla – en riktigt God Jul! Med önskan om rofyllda och mysiga helgdagar, oavsett om ni firar med nära och kära, eller på egen hand, som jag själv.

Fotot ovan är från en resa till Berlin nyligen, som ni kan läsa mer om här, inklusive utvalda shoppingtips för julhelgen och resten av året.

Författare: Johanna Elisabet

Johanna Elisabet Bergström är en Stockholmsbaserad skribent, journalist och resebloggare. Utöver resor arbetar hon bland annat med ämnen som skönhet, hälsa, dryck, mat, design och inredning. På sin fritid älskar Johanna att resa, springa långdistans och läsa, gärna nordiska kriminalromaner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *