Taxi Stockholm lanserar ny Premiumtjänst

Taxi Stockholm Premium

Jag befinner mig, å arbetets vägnar, på en parkering i Haninge, en bit söder om Stockholm. Det är en ruggig höstdag och vinden viner runt knutarna. Mina kollegor håller som bäst på att stuva in sig i två minibussar för att ta sig tillbaka in till stan. Jag däremot väntar på en alldeles speciell skjuts: en av Taxi Stockholms premiumbilar.

Taxi Stockholm Premium är ett komplement till företagets basutbud, framtagen som en direkt respons på feedback från dess kunder. Strax över 100 chaufförer har hittills specialutbildats och kör därmed Taxi Stockholms premiumbilar: Mercedes Benz E-klass och Volvo S80 – båda miljöbilar, samt Viano för lite större sällskap. Alla dessa bilar är oskyltade och tjänsten är tänkt för de kunder, privatpersoner och företag, som vill ha det där lilla extra, i form av diskretion, service och komfort.

Taxi Stockholm Premium är ett komplement till vår bastjänst som vi tagit fram för att bredda vårt erbjudande till våra kunder. Lars Strömberg, VD på Taxi Stockholm

Chaufförerna är utvalda med tanke på attityd, servicekänsla och ödmjukhet och hade alla minst tre års erfarenhet från Taxi Stockholm då deras utbildning började. Idag kan man boka premiumtjänsten genom att ringa Taxi Stockholms vanliga bokningsnummer, eller ett specialnummer, och till årsskiftet kommer det att lanseras en avancerad boknings-app för utökad tillgänglighet.

Vi tror att den [premiumtjänsten, reds anm] kommer att användas av den vanliga människan vid ovanliga tillfällen. Men den största efterfrågan kommer från företag som vill erbjuda sina gäster något extra när det gäller persontransporter. Carina Herly, marknadschef på Taxi Stockholm

Bekvämt utsträckt i Mercedesens baksäte somnar jag nästan till under färden in till centrala Stockholm. Skulle inte ha något emot att åka premiumtaxi lite oftare.

Författare: Johanna Elisabet

Johanna Elisabet Bergström är en Stockholmsbaserad skribent, journalist och resebloggare. Utöver resor arbetar hon bland annat med ämnen som skönhet, hälsa, dryck, mat, design och inredning. På sin fritid älskar Johanna att resa, springa långdistans och läsa, gärna nordiska kriminalromaner.

En kommentar till “Taxi Stockholm lanserar ny Premiumtjänst”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *